Unió Caravanista de Catalunya

El Club

Quí Som?

Informació Presidència

Informació Secretariat

Membres de la FICC

Informació general

Com fer-se soci del club

Quí Sóm?


Sóm un club fundat al 1974 amb 50 anys d'història i dedicació a la nostra afició. Al desplegable pots veure la informació més detallada.
- La nostra missió
- Què proporcionem
- Què hem aconseguit
- Què hem organitzat
- Les seccions que tenim
- On hem participat, una mica d'història

QuiSom

LA NOSTRA MISSIÓ
Fomentar i recolzar totes les iniciatives que vagin en benefici de la nostra afició. El nostre lema es: “La unió fa la força”, amb ell hem aconseguit realitats tals com:
- La creació de demarcacions territorials per tal de descentralitzar el nostre funcionament, i d’això en són un viu exemple la UCC - Caravàning Club del Bàges i la UCC - Caravàning Club de Tarragona, amb activitats pròpies.
- Mantenir relacions amistoses amb altres clubs nacionals i estrangers, celebrant acampades conjuntes i proporcionant l’ocasió per nombrosos viatges de turisme social.
- Promoure i col·laborar en la creació d’àrees de serveis per a les autocaravanes arreu de Catalunya. Som membres actius de la "Fédération Internationale de Camping, Caravaning et Autocaravaning", de la "Federació Catalana de Càmping i Caravàning", de la "Federació Catalana d’Esquí", de la "Federació Catalana de Ciclisme" i de la "Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya". 

QUÈ PROPORCIONEM
- El Carnet Internacional de Càmping (gratuït), que comprèn una assegurança de responsabilitat civil, que cobreix danys a tercers en material d’acampada.
- Targeta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (opcional).
- Descompte en diversos establiments comercials de tota mena.
- Condicions especials en diferents terrenys de càmping.
- Una circular informativa trimestal “Notícies”.
- Assegurances amb preus especials per als socis (opcional).

QUÈ HEM ACONSEGUIT
- Que els nostres fills, sigui quina sigui l’edat, ens acompanyin de bon grat.
- Que en tot moment gaudim de l’alegria i el bon humor.
- Que mitjançant visites culturals i activitats esportives, es fomentin altres aspectes derivats de l’afició a la pràctica del caravàning.
- Que al voltant del nostre Club es formin grups d’idèntiques aficions i gustos.
- Que la nostra Secció d’Autocaravanes promogui la creació de diverses àrees de servei.

ORGANITZACIÓ DE TROBADES I ACAMPADES
- Ral·lis Internacionals FICC, el 43è al 1982 en nom de la FECC, a Vilopriu (Girona) amb 2.600 instal·lacions i 7.822 persones.
- El 67è aplec al 2003 a Montmeló (Barcelona) amb 826 instal·lacions i 1.899 persones.
-Acampades Nacionals FECC, l’any 1979 amb 406 instal·lacions i l’any 1986 amb 951.
- Ral·lis Amistat Albi-Barcelona, celebrats a Catalunya i a França des de l’any 1976.
- Acampades del Bolet, organitzades per UCC - Caravaning Club del Bàges.
- Acampades per motius típics, castanyades i calçotades.
- Acampades Solneu, properes a estacions d’esquí.
- 40è Campament General de Catalunya en nom de la FEEC.
- Trobades Caravanistes de Catalunya.
- 1ª, 7ª i 15ª Acampada Nacional de Catalunya en nom de la FCCC.
- Acampades trimestrals, amb els nostres grups GIRAVOLT, RODAMÓNS, XALOC, GARROFER, VETERANS, VADEMAR, TRAMUNTANA, GREGAL, MEDITERRANI, TOCATS, i els grups de les nostres Demarcacions del Bàges i Tarragona.
- Trobades autocaravanistes de caps de setmana, ponts i festius des de l’any 1993, en que es va crear la Secció d’Autocaravanes. Participació de diverses inauguracions d’àrees de serveis per a autocaravanes, amb la col·laboració del nostre club.  

LES NOSTRES SECCIONS
- Esports d’hivern, amb cursets d'iniciació d'esquí i curses socials.
- Ciclisme, amb sortides cicloturístiques en bicicleta.
- Excursionisme, amb excursions mensuals.
- Motoclub, amb diverses sortides a l'any.
- Petanca, amb concursos socials.
- BARCELONA PAM A PAM, amb visites culturals organitzades per les nostres Demarcacions, Seccions i Grups d'acampades.
- Autocaravanes, amb diverses sortides organitzades durant tot l’any, tant arreu de Catalunya com a províncies limítrofes, visitant pobles, museus, castells, gastronomia i mercats.

PARTICIPACIONS
- Quasi totes les acampades Nacionals FECC, des del 1976.
- Tots els Ral·lis Internacionals FICC, des del 1974.
- Totes les acampades Nacionals de Catalunya FCCC des del 1993.

presi
Informació de Presidència


NOTÍCIES ABRIL 2024

- Participació al 50 Aniversari
- La massa social del club i el objectius
- Acampades de primavera 2024

Aquest 24 de febrer passat, es va dur a terme l’Assemblea Ordinària de La Unió Caravanista de Catalunya, i tot seguit la celebració del 50è Aniversari de l’Entitat, amb mes de 180 participants i que va ser un èxit i una mostra de la vitalitat actual del nostre Club.

A la web i les xarxes socials trobareu dos vídeos, un d'històric i un de la festa commemorativa , per que ho pugueu gaudir tots.

Tal com es va informar a l’Assemblea, totes les Activitats del Club es van realitzar amb total normalitat, els sistemes de comunicació comencen a funcionar amb més agilitat i la situació econòmica s’ha aconseguit estabilitzar per una temporada. Queda pendent el tema de la davallada de la massa social, doncs durant l’any 2023 ha estat important.

Des de bon principi els objectius de la nostra entitat, han estat promocionar la pràctica del caravàning i l’autocaravàning, preparant activitats i obtenint mitjans que facilitin la seva pràctica als nostres socis.

De que aquests objectius siguin essent vàlids i els nostres socis obtinguin satisfacció de la feina feta per aconseguir-los, depèn en gran part el futur de la nostra Entitat, i en aquest aspecte centrarem el màxim d’esforços per revertir la davallada de socis.

També a tots els que ja esteu realitzant les acampades primavera, desitjar-vos que les gaudiu amb força i que participeu al màxim de les activitats.

Bona estada! 

Informació de Secretaria


- Pagaments
- El NOTíCIES a la WEB
- Carnet Internacional de Càmping i Caravaning
- Carnet de Federats
- Tarjeta VAYACAMPING
- Revista CAMPIREPORT

Mobirise Website Builder

Qualsevol soci que vulgui fer un pagament al Club, ho pot fer per qualsevol de les vies disponibles:
- Fent un ingrés o transferènca al nostre compte de "La Caixa" ES42 2100 3549 1725 0000 1388.
- Mitjançant el sistema de pagament per caixer automàtic de "La Caixa" amb el codi 0239442-Ingrés caixer la Caixa.

En el moment de fer l'operació haurà de fer constar:
- El número de soci.
- El nom complert.
- El concepte detallat que correspongui: pàrquing, acampada, etc.

Per altra banda, convé que ens enviï el comprovant de l'ingrés al nostre mail ucc@uccat.com ó si ho prefereix per Fax al 93.265.04.19. De no tenir fax ni correu electrònic, ens ho pot comunicar al telèfon 93.245.05.00.

Us recordem que a la web del Club, a més d’haver-hi el Notícies actualitzat, podeu trobar a l’apartat “ÚLTIMA HORA" aquelles notícies que considerem importants i que es produeixen entre l’edició d’un “Notícies” i el següent.

Enviarem aquest carnet a tots els socis que ens el demanin, que desitgem siguin la majoria. Aquest carnet, a més de ser un document de campista per presentar arreu, cobreix una assegurança de responsabilitat civil a tercers pels danys que es pugui fer amb material d'acampada.

Tenim al Club el reglament per a qui li pugui interessar. Per solicitar-ho, feu arribar l'imprès de sol·licitut de CCI al club. 

Sol·licitut Carnet FICC

Oferim la targeta de federats de les nostres seccions i el Carnet Internacional per als NO socis amb un cost de 30€, més l’import de la targeta, però no dona dret a fer les activitats del club.

Si teniu algun amic interessat, que es posi en contacte amb nosaltres.

Us recordem que si voleu rebre la revista de càmping CAMPIREPORT al vostre correu electrònic, només cal que ens comuniqueu el vostre email a ucc@uccat.com amb el vostre número de soci i us l’enviarem.

Vayacamping Club ens ofereix una targeta gratuïta, amb la que ens faran descomptes a càmpings, parcs de vacances i establiments del sector.

La podeu demanar en donar-vos d’alta, o enviant un mail a ucc@uccat.com, i us l’envien a casa.

FICC
Membres de la FICC 


Som socis de la Federació Internacional de Càmping i Caravaning (FICC) i proprcionem GRATUITAMENT el carnet de la FICC, que incorpora una assegurança de responsabilitat civil i descomptes als càmpings.

Web de la FICC
Sol·licitud Carnet de la FICC

Informació General


ATENCIÓ AL SOCI

Per qualsevol sugeriment o queixa podeu fer un escrit i enviar-ho per mail a ucc@uccat.com

VENDES

Soci 16.500 ven caravana Knaus Sudwing 500 EU/FU, dos ambients, any 2005, amb molts extres, mover, taulell i rentaplats per estrenar, avance i terra nou (1 any), taula gran per avance desplegable blanca, calefacció, cuina de gas, porta-bici, etc. Sempre tancada en garatge, impecable.
Preu 9.500 €.
Rosa. Telèfon 650.442.597.

Soci 11.377 ven avance Inaca, Mod. CHII, amplada 2,50/2,80 m, finestres, tapes i cortines, per a caravana Knaus Sport 420.
Antoni. Telèfon 633.154.592.

Es ven caravana Sun Roller Tango, en perfecte estat i molts extres. Distribució francesa, habitació suit. Tancada sempre en garatge i utilitzada per persones adultes.
Joan. Telèfon 688.912.409.

Info

Com fer-se soci

Fer-se soci de la UCC és molt sencill, només has de seguir 4 pasos.

1

Descarrega i omple el "Fitxer del Titular"

En aquest document necessitem les teves dades, les del cotxe i les de la caravana, així com el número de compte per poder domiciliar el pagament de la quota futura.
2

Descarrega i omple el "Fitxer de la Familia"

En aquest document necessitem les dades del components de la unitat familiar, així quan facis l'acampada et serà més còmode i no les hauràs de lliurar constantment.
3

Fes el pagament de la quota

Un cop omplerts el dos fitxers, fes una transferència a la UCC amb l'import corresponent depenent del trimestre que facis l'alta, mira't la taula de sota.
Compte CaixaBank: ES42 2100 3549 1725 0000 1388. 
4

Contacta amb nosaltres i rep el carnet

Ja només queda que ens enviis al mail de la UCC (ucc@uccat.com) els documents del Titular i la Familia, OMPLERTS I SIGNATS, i el justificant de pagament. Un company atendrà la teva sol·licitud i enviarà per correu postal el carnet amb el número de soci.
Quotes
Any sencer, OFERTA

50 €

de l'1 de gener
fins al 31 de desembre

Primer trimeste

48 €

de l'1 d'abril
fins al 31 de desembre

Segon trimeste

32 €

de l'1 de juliol
fins al 31 de desembre

Tercer trimestre

16 €

de l'1 d'octubre
fins al 31 de desembre

UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

Email

ucc@uccat.com


© Copyright 2024 UCC. All Rights Reserved.

Free AI Website Builder