Unió Caravanista de Catalunya


Tota la informació relativa al club i socis la teniu aqui

Quí Som?

Informació Presidència

Informació Secretariat

Informació General

Com fer-se soci del club

Quí Sóm?


Sóm un club fundat al 1974 amb 49 anys d'història i dedicació a la nostra afició. Al desplegable pots veure la informació més detallada.
- La nostra missió
- Què proporcionem
- Què hem aconseguit
- Què hem organitzat
- Les seccions que tenim
- On hem participat

QuiSom

LA NOSTRA MISSIÓ
Fomentar i recolzar totes les iniciatives que vagin en benefici de la nostra afició. El nostre lema es: “La unió fa la força”, amb ell hem aconseguit realitats tals com:
- La creació de demarcacions territorials per tal de descentralitzar el nostre funcionament, i d’això en són un viu exemple la U.C.C.-Caravàning Club del Bages i la U.C.C.-Caravàning Club de Tarragona, amb activitats pròpies.
- Mantenir relacions amistoses amb altres clubs nacionals i estrangers, celebrant acampades conjuntes i proporcionant l’ocasió per nombrosos viatges de turisme social.
- Promoure i col·laborar en la creació d’àrees de serveis per a les autocaravanes arreu de Catalunya. Som membres actius de la Fédération Internationale de Camping, Caravaning et Autocaravaning, Federació Catalana de Càmping i Caravàning, Federació Catalana d’Esquí, Federació Catalana de Ciclisme i Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. 

QUÈ PROPORCIONEM
- El Carnet Internacional de Càmping (gratuït), que comprèn una assegurança de responsabilitat civil, que cobreix danys a tercers en material d’acampada.
- Targeta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (opcional).
- Descompte en diversos establiments comercials de tota mena.
- Condicions especials en diferents terrenys de càmping.
- Una circular informativa mensual “Notícies”.
- Assegurances amb preus especials per als socis (opcional). 

QUÈ HEM ACONSEGUIT
- Que els nostres fills, sigui quina sigui l’edat, ens acompanyin de bon grat.
- Que en tot moment gaudim l’alegria i el bon humor.
- Que mitjançant visites culturals i activitats esportives, es fomentin altres aspectes derivats de l’afició a la pràctica del caravàning.
- Que al voltant del nostre Club, es formin grups d’idèntiques aficions i gustos.
- Que la nostra Secció d’Autocaravanes promogui la creació de diverses àrees de servei.

ORGANITZACIÓ DE TROBADES I ACAMPADES
- Ral·lis Internacionals FICC, el 43è al 1982 en nom de la FECC, a Vilopriu (Girona) amb 2.600 instal·lacions i 7.822 persones.
- El 67è al 2003 a Montmeló (Barcelona) amb 826 instal·lacions i 1.899 persones.
-Acampades Nacionals FECC, l’any 1979 amb 406 instal·lacions i l’any 1986 amb 951.
- Ral·lis Amistat Albi-Barcelona, celebrats a Catalunya i a França des de l’any 1976.
- Acampades del Bolet, organitzades pel UCC-Caravaning Club del Bages.
- Acampades per motius típics, castanyades, calçotades.
- Acampades Solneu, properes a estacions d’esquí.
- 40è Campament General de Catalunya en nom de la FEEC.
- Trobades Caravanistes de Catalunya.
- 1ª, 7ª i 15ª Acampada Nacional de Catalunya en nom de la FCCC.
- Acampades trimestrals, amb els nostres grups GIRAVOLT, RODAMÓNS, XALOC, GARROFER, VETERANS, VADEMAR, TRAMUNTANA, GREGAL, MEDITERRANI, TOCATS, i els de les nostres Demarcacions del Bages I Tarragona.
- Trobades autocaravanistes de caps de setmana, ponts i festius des de l’any 1993, en que es va crear la Secció d’Autocaravanes i participació de diverses inauguracions d’àrees de serveis per a autocaravanes, amb la col·laboració del nostre club.  

LES NOSTRES SECCIONS
- Esports d’hivern, amb cursets d'iniciació d'esquí i curses socials.
- Ciclisme, amb sortides cicloturístiques en bicicleta.
- Excursionisme, amb excursions mensuals.
- Petanca, amb concursos socials.
- BARCELONA PAM A PAM, amb visites culturals organitzades per les nostres Demarcacions, Seccions i Grups d'acampades.
- Autocaravanes, amb diverses sortides organitzades durant tot l’any, tant arreu de Catalunya com a províncies limítrofes, visitant pobles, museus, castells, gastronomia i mercats.

PARTICIPACIONS
- Quasi totes les acampades Nacionals FECC, des del 1976.
- Tots els Ral·lis Internacionals FICC, des del 1974.
- Totes les acampades Nacionals de Catalunya FCCC des del 1993.

presi
Informació Presidència
Pòrtic


JUNY - SETEMBRE 2023
Acampades de tardor.
Ofertes de campings arreu del territori nacional.
Oferte de viatges.
Objectiu i gaudi.

Quan rebeu aquests Notícies, els que esteu acampats, ja haureu sobrepassat l’equador de l’acampada de primavera i tots ja tindreu en ment l’estiu i la tardor. Dins hi trobareu ja, tota la informació per fer les inscripcions a les acampades de tardor, organitzades pels diferents Grups, i que esperen la vostra participació.

També hem demanat, un munt d’ofertes a diferents càmpings, algunes ja apareixen en aquest Notícies i d’altres us les anirem fent arribar, mitjançant la web, web-Mail i les xarxes socials, perquè pugueu programar els vostres desplaçaments d’estiu. A més, trobareu ofertes de viatges, per si algú de vosaltres vol donar una mica de descans a la caravana o autocaravana durant un breu temps.

Ja sabeu que el nostre objectiu, com associació, és facilitar, a tots els nostres socis, dins de les nostres possibilitats, que gaudeixin, al màxim, del seu temps de lleure, així que acabeu de gaudir de la Primavera, passeu-vos‘ho molt bé aquest estiu i ens tornem a trobar en les activitats programades per a la Tardor.

Gaudiu força. 

Informació Secretariat


PAGAMENTS
EL NOTÍCIES A LA WEB
NECROLÒGIQUES

CARNET INTERNACIONAL DE CÀMPING I CARAVANING
CARNETS FEDERATS

VAYACAMPING
REVISTA CAMPIREPORT

Mobirise Website Builder

Qualsevol soci que faci algun pagament al nostre Club fent un ingrés o transferènca al nostre compte de "la Caixa" ES42 2100 3549 1725 0000 1388 o be mitjançant el sistema de pagament per caixer automàtic de "la Caixa"sota el codi 0239442 Ingrés caixer la Caixa, en el moment de fer l'operació haurà de fer constar:
- El num de soci.
- El nom complert.
- El concepte detallat que correspongui: pàrquing, acampada, etc.

Per altra banda, convé ens enviï el comprovant de l'ingrés al nostre mail ucc@uccat.com ó si ho prefereix per Fax al 93.265.04.19. De no tenir fax ni correu electrònic, ens ho pot comunicar al telèfon 93.245.05.00

Hem de lamentar la defunció de la Gemma Poch Flores filla del soci 3.616.
Donem el més sentit condol als seus familiars. (A.C.S.)

També hem de lamentar la mort del soci 2.639 Jordi Parrot Fontanet.
Donem el més sentit condol als seus familiar (A.C.S.)

Enviarem aquest carnet a tots els socis que ens el demanin i que desitgem siguin la majoria. Aquest carnet a més de ser un document de campista per presentar a arreu, cobreix una assegurança de responsabilitat civil a tercers pels danys que es pugui fer amb material d'acampada.

Tenim al Club el reglament per al que li pugui interessar. Per solicitar-ho, feu arribar aquest imprès de sol·licitut de CCI al club.

Solicitut Carnet FICC

Oferim la targeta de federats de les nostres seccions i el Carnet Internacional per als NO socis amb un cost de 30€, més l’import de la targeta, però no dona dret a fer les activitats del club.

Si teniu algun amic interessat que es posi en contacte amb nosaltres..

Us recordem que a la Web del Club, a més d’haver-hi el Notícies actualitzat a primers de cada més, podeu trobar a l’apartat “ÚLTIMA HORA”, aquelles notícies que considerem importants i que es produeixen entre l’edició d’un “Notícies” i el següent.

Vayacamping Club ens ofereix una targeta gratuïta, amb la que ens faran descomptes a càmpings, parcs de vacances i establiments del sector.

La podeu demanar en donar-vos d’alta a i us l’envien a casa.

Us recordem que si voleu rebre la revista de càmping CAMPIREPORT al vostre correu electrònic, només cal que ens comuniqueu el vostre email a ucc@uccat.com amb el vostre núm de soci i us l’enviarem.

info
Informació General 


ATENCIÓ AL SOCI

Per qualsevol sugeriment o queixa podeu fer un escrit i enviar-ho per mail a ucc@uccat.com.

VENDES 

Soci 16.500 ven caravana Knaus Sudwing 500 EU/FU, dos ambients, any 2005, amb molts extres, mover, encimera i rentaplats per estrenar, avance i terra nou sol té un any, taula per avance gran desplegable blanca,  calefacció, cuina de gas, porta bici, etc. Sempre tancada en garatge, impecable. Preu 11.000 €
Rosa. Telèfon 650.442.597.

Soci 11.377 ven avance Inaca, Mod. CHII, amplada 2,50/2,80 m, finestres, tapes i cortines, per caravana Knaus Sport 420.
Antoni. Telèfon 633.154.592.

Soci 12.637 ven Remolc Comanche Montana. Cofre i tendall molt ben cuidats. S’inclouen accessoris, taules, cadires, vaixella, etc.
Pere. Telèfon: 610.266.602.

Com fer-se soci

Fer-se soci de la UCC és molt sencill, només has de fer 4 pasos

1

Descarrega i omple el Fitxer del Titular

En aquest document necessitem les teves dades, les del cotxe i les de la caravana, així com el numero de conte per poder domiciliar el pagament de la quota futura.
2

Descarrega i omple el Fitxer de la Familia

En aquest document necessitem les dades del components de la unitat familiar, així quan facis l'acampada et serà més còmode i no les hauràs de lliurar constantment.
3

Fes el pagament de la quota

Un cop omplerts el dos fitxers, fes una transferència a la UCC amb l'import corresponent depenent del trimestre que facis l'alta, mira't la taula de sota.
Compte CaixaBank: ES42 2100 3549 1725 0000 1388. 
4

Contacta amb nosaltres i rep el carnet

Ja només queda que ens enviis al mail de la UCC (ucc@uccat.com) els 2 documents, OMPLERTS I SIGNATS, i el justificant de pagament. Un company atendrà la teva sol·licitud i enviarà per correu postal el carnet amb el número de soci.
Quotes
Any sencer

64€

des de l'1 de gener
fins al 31 de desembre

Primer trimeste

48€

des de l'1 d'abril
fins al 31 de desembre

Segon trimeste

32€

des de l'1 de juliol
fins al 31 de desembre

Tercer trimestre

16€

des de l'1 d'octubre
fins al 31 de desembre

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

Email

ucc@uccat.com

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.

Made with ‌

Website Design Program