Unió Caravanista de Catalunya


Aquí teniu informació de les acampades actuals, les inscripcions a les quals ja estan tancades, així com els Rallies i trobades.

Benvolguts Veterans,

El Grup de Veterans, ens seguim comunicant a través de whapssap, telèfon i correu electrònic, apart de les publicacions del Noticies.

Alguns dels Veterans estan preparant ja la participació la participació a l'Acampada Internacional de la FICC, que aquest any serà a  Croàcia del 23 de Juny a l'1 de Juliol 2023. També estem preparant la 89 i 90 Trobada de Veterans pel mes de Setembre 2023 que tindrà lloca a Oviedo i voltants.

Desitgem que els amics caravanistes del Club, que es vagi’m jubilant, s’animin a viatjar amb nosaltres, si voleu contactar ho podeu fer a través del Club o directament al mòbil 625.333.337.

Recordem que per sortir amb el Grup de Veterans, cal tenir la caravana degudament assegurada, així com el carnet de la FICC al corrent i signat.

Després que el Rally Internacional F.I.C.C. 2023 fos cancel·lat per l'Assemblea General de 2022 el Consell F.I.C.C. va decidir prendre la iniciativa i organitzar un F.I.C.C. World Càmping Festival 2023 en  col·laboració amb els operadors de Zaton Holiday Resorts, prop de la ciutat de Zadar, a la costa adriàtica del nord de Dalmàcia, Croàcia. D'aquesta manera es manté la tradició d'oferir als clubs/federacions, també i als seus socis de càmping l'oportunitat de reunir-se el 2023.

El Festival del Càmping tindrà lloc entre el 23 de juny i l'1 de juliol de 2023, durant el qual està previst celebrar l'assemblea general de la F.I.C.C. i celebrar tant el 90è Jubileu de la F.I.C.C. com el Dia Mundial del Càmping, el 29 de juny.

Ja disposem d'informació de l'activitat i full d'inscripció. Tot aquell que estigui interessat que contacti amb el club al mail ucc@uccat.com

AcampadesTardor

Del 1 al 29 de juny de 2023 podran realitzar les inscripcions els socis que hagin realitzat l’acampada anterior amb el grup i els socis amb accés prioritari, establert a les normes i estatuts de la UCC (accés directe a l’acampada).

A partir del 3 de juliol de 2023 a les 21:00 hores, les inscripcions de la resta de socis. Les inscripcions a les acampades es realitzaran per ordre d’inscripció. Una vegada exhaurides les places de l’acampada quedarà tancada.

ACAMPADA MEDITERRANI
De l'1 al 15 de Juliol podran fer les inscripcions pels socis que hagin realitzat l'acamapada anterior amb el grup i els socis amb accés prioritari, establert a les normes i estatuts de la UCC (accés directe a l'acampada).
Del 16 al 20 de Juliol podran fer les inscripcions la resta de socis.

Les DEMARCACIONS (Bages i Tarragona) tenen les seves pròpies dades.

La inscripció es pot pagar de un sol cop o bé en dos terminis, el primer en fer la inscripció i el segòn abans del 10 d’Agost. Els preus del terminis s’indiquen en cada acampada.

Tota inscripció a d’anar OBLIGATORIAMENT amb el comprovant de pagament. No s’acceptarà cap inscripció sense el comprovant.

Els socis que vulguin fer un grup a una acampada ho hauran d’indicar en fer la inscripció.

El socis amb inscripció prioritària que facin la inscripció al segon període, perden aquest privilegi i tindran la mateixa consideració que la resta de socis.

Clicant sobre la imatge de l'acampada desitjada accediu al formulari d'inscripcio.
Per qualsevol consulta restem a la vostra disposició al telèfon 93.245.05.00 o al mail del club ucc@uccat.com

Bàges Pirinenc
Bages Solans
Garrofer
Giravolt Bon Repos
Mediterrani Sirena Dorada
Rodamons Platja Vilanova
Tarragona Las Palmeras
Tarragona Santa Eulalia
Tocats La Rueda
Vademar Els Pins
Xaloc Moli de Bojons
Tramuntana
Sotavent

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

Email

ucc@uccat.com

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder