Unió Caravanista de Catalunya


Aquí teniu informació de les acampades actuals, les inscripcions a les quals ja estan tancades, així com els Rallies i trobades.

Benvolguts Veterans,

El Grup de Veterans ens seguim comunicant a través de whapssap, telèfon i correu electrònic, a més a més de les publicacions del Noticies.

També preparem la 90a Trobada de Veterans, que tindrà lloc al Cabo de Gata i voltants de l'1 al 10 Desembre 2023.

Desitgem que els amics caravanistes del Club, que es vagin jubilant, s’animin a viatjar amb nosaltres, si voleu contactar ho podeu fer a través del Club o directament al mòbil 625.33.33.37.

Recordem que per sortir amb el Grup de Veterans, cal tenir la caravana degudament assegurada, així com el carnet de la FICC al corrent i signat. 

AcampadesHivern

Del 1 al 25 d’octubre de 2023 podran realitzar les inscripcions els socis que hagin realitzar l’acampada anterior amb el grup, i els socis amb accés prioritaris establers a les normes i estatuts de la UCC (accés directe a l’acampada).

A partir del 30 d’octubre a les 21:00 hores, les inscripcions de la resta de socis. Les inscripcions a les acampades es realitzaran per ordre d’inscripció. Una vegada exhaurides les places de l’acampada aquesta quedarà tancada.

Les demarcacions que tenen les seves dades.

Per fer la inscripció es pot pagar de un sol cop o bé en dos terminis, el primer al fer la inscripció i l’altra 10 dies abans de començar l’acampada, el preus del terminis s’indiquen en cada acampada.

Tota inscripció a d’anar obligatòriament amb el comprovant de pagament. No s’acceptarà cap inscripció sense el justificant.

Els socis que vulgui fer un grup a una acampada ho hauran d’indicar al fer la inscripció.

El socis amb inscripció prioritària que facin la inscripció al segon període perden aquesta privilegi i tindran la mateixa consideració que la resta de socis.

Clicant sobre la imatge de l'acampada desitjada accediu al formulari d'inscripcio.
Per qualsevol consulta restem a la vostra disposició al telèfon 93.245.05.00 o al mail del club ucc@uccat.com

Xaloc
Giravolt
Bages
Garrofer

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.

Mobirise