Unió Caravanista de Catalunya


Aquí teniu informació de les acampades actuals, les inscripcions a les quals ja estan tancades, així com els Rallies i trobades.

Benvolguts Veterans,

El Grup de Veterans, ens seguim comunicant a través de whapssap, telèfon i correu electrònic, apart de les publicacions del Noticies.

Del 30 d' Abril al 10 de Maig 2023, participarem al 62 è RALLY FRANCO-CATALÀ DE MUGUET 2023, tindrà lloc a Saint Nazaire 66570 (Francia) al Camping Les Flammands Rose , 5001 Route de Canet.

També preparem la participació a l'Acampada Internacional de la FICC, que aquest any serà a  Croàcia del 23 de Juny a l'1 de Juliol 2023.

Estem preparant la 89 i 90 Trobada de Veterans pels meses Setembre i Octubre 2023, encara no hem decidit el lloc , informarem properament.

Desitgem que els amics caravanistes del Club, que es vagi’m jubilant, s’animin a viatjar amb nosaltres, si voleu contactar ho podeu fer a través del Club o directament al mòbil 625.333.337.

Recordem que per sortir amb el Grup de Veterans, cal tenir la caravana degudament assegurada, així com el carnet de la FICC al corrent i signat.

Després que el Rally Internacional F.I.C.C. 2023 fos cancel·lat per l'Assemblea General de 2022 el Consell F.I.C.C. va decidir prendre la iniciativa i organitzar un F.I.C.C. World Càmping Festival 2023 en  col·laboració amb els operadors de Zaton Holiday Resorts, prop de la ciutat de Zadar, a la costa adriàtica del nord de Dalmàcia, Croàcia. D'aquesta manera es manté la tradició d'oferir als clubs/federacions, també i als seus socis de càmping l'oportunitat de reunir-se el 2023.

El Festival del Càmping tindrà lloc entre el 23 de juny i l'1 de juliol de 2023, durant el qual està previst celebrar l'assemblea general de la F.I.C.C. i celebrar tant el 90è Jubileu de la F.I.C.C. com el Dia Mundial del Càmping, el 29 de juny.

Ja disposem d'informació de l'activitat i full d'inscripció. Tot aquell que estigui interessat que contacti amb el club al mail ucc@uccat.com

La 63a Concentració Nacional de la F.E.C.C. organitzada per l'Associació de Campistes Aire Lliure de Jaén, es celebrarà del 31 de Març al 9 d’Abril de 2023, a la ciutat de Jaén. Per tenir accés a la 63a Concentració F.E.C.C., s' exigirà la presentació del carnet Càmping Card International (CCI), degudament emplenat corresponent a l'any 2023.

Les inscripcions es faran només a través dels Clubs. Atès que l' espai per al concepte en les transferències és limitat, per favor, posar només el nom del Club. El preu per assistir a aquest esdeveniment és de 75 € els adults, 35 € els joves de 9 a 13 anys i els nens de 0 a 8 anys és gratis.

Les inscripcions es relacionaran per rigorós ordre d' arribada, enviant-se per correu electrònic, tancant la inscripció en el moment en què s' arribi a la quota, si no es tanqués la quota, la data límit d'aquest tancament seria el 13 de Febrer de 2023.

Els que hi estigueu interessats, poseu-vos en contacte amb el club per poder-vos donar tota la informació.

Acampada Primavera

Del 1 al 28 de febrer de 2023 podran realitzar les inscripcions els socis que hagin realitzat l’acampada anterior amb el grup i els socis amb accés prioritari establers a les normes i estatuts de la UCC (accés directe a l’acampada), exceptuant les demarcacions que tenen les seves dades.

Les inscripcions a les acampades es realitzaran per ordre d'inscripció. UNA VEGADA EXHAURIDES LES PLACES DE L' ACAMPADA, AQUESTA QUEDARÀ TANCADA.

A partir de l'1 de març de 2023, podran fer les inscripcions la resta dels socis. Qualsevol inscripció realitzada abans de les 00:00h del dia 1 de març serà rebutjada.

El termini de inscripcions de l’acampada Mediterrani serà fins el dia 15 de febrer per
prioritaris i la resta fins al 21 de març.

Les demarcacions Bages i Tarragona tenen les seves pròpies dades.

En fer la inscripció es pot pagar d’un sol cop o bé en dos terminis, el primer en fer la inscripció i l’altra 10 dies abans de començar l’acampada, el preus del terminis s’indiquen en cada acampada.

Tota inscripció a d’anar obligatòriament amb el comprovant de pagament. No s’acceptarà cap inscripció sense el justificant.

Els socis que vulguin fer un grup a una acampada ho hauran d’indicar al fer la inscripció.

El socis amb inscripció prioritària que facin la inscripció al segon període perden aquesta privilegi i tindran la mateixa consideració que la resta de socis.

Clicant sobre la imatge de l'acampada desitjada accediu al formulari d'inscripcio.
Per qualsevol consulta restem a la vostra disposició al telèfon 93.245.05.00 o al mail del club ucc@uccat.com

Bàges
Garrofer
Giravolt
Mediterrani
Rodamons
Sotavent
Tramuntana
Vademar
Xaloc
Tarragona
Tarragona

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

Email

ucc@uccat.com

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.