Unió Caravanista de Catalunya

Acampades

Benvolguts Veterans,

El Grup de Veterans ens seguim comunicant a través de whatsapp, telèfon i correu electrònic, a més a més de les publicacions del Noticies.

Estem preparant la 94 Trobada de Veterans pel mes de febrer 2024. Encara no hem decidit el lloc. D’altra banda, alguns dels Veterans estem preparant la participació al 63è RALLY FRANCO-CATALÀ DE MUGUET 2024, que tindrà lloc a Arnés (Catalunya) al mes de maig, ja concretarem dates i Camping en la propera publicació. També volem participar a la Acampada Catalana, que tindrà lloc a Saldes del 29 de Juny al 7 de Juliol de 2024.

Desitgem que els amics caravanistes del Club que es vagin jubilant, s’animin a viatjar amb nosaltres. Si voleu contactar, ho podeu fer a través del Club o directament al mòbil 625.33.33.37.

Recordem que per sortir amb el Grup de Veterans, cal tenir la caravana degudament assegurada, així com el carnet de la FICC al corrent i signat. 

AcampadesHivern

Del 1 al 25 d’octubre de 2023 podran realitzar les inscripcions els socis que hagin realitzar l’acampada anterior amb el grup i els socis amb accés prioritaris establers a les normes i estatuts de la UCC (accés directe a l’acampada).

A partir del 30 d’octubre a les 21:00 hores, podràn fer les inscripcions la resta de socis. L'admissió a les acampades es realitzar per ordre d’inscripció, una vegada exhaurides les places de l’acampada, aquesta quedarà tancada.

Les demarcacions tenen les seves pròpies dades.

Per fer la inscripció es pot pagar de un sol cop o bé en dos terminis, el primer al fer la inscripció i l’altra 10 dies abans de començar l’acampada, el preus del terminis s’indiquen en cada acampada.

Tota inscripció a d’anar obligatòriament amb el comprovant de pagament, NO s’acceptarà cap inscripció sense el justificant.

Els socis que vulgui fer un grup a una acampada ho hauran d’indicar en fer l'inscripció.

El socis amb inscripció prioritària que facin la inscripció al segon període, perden aquest privilegi i tindràn la mateixa consideració que la resta de socis.

Clicant sobre la imatge de l'acampada desitjada accediu al formulari d'inscripcio.
Per qualsevol consulta restem a la vostra disposició al telèfon 93.245.05.00 o al mail del club ucc@uccat.com

Xaloc
Giravolt
Bages
TarragonaLasPalmeras

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h


© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.

Easiest Website Builder