Unió Caravanista de Catalunya


La UCC no només és un grup de gent amb caravana, hi ha també seccions d'autocaravanes, excursionisme, ciclisme, motos, i no només a Barcelona, també ens trobaràs al Bages i a Tarragona.

Demarcacions

U.C.C. CARAVANING CLUB DEL BAGES

@mail: ucc.ccbages@gmail.com
Telèfon: 649.599.116

Una nova etapa ha començat a la Unió Caravanista de Catalunya com tots de ben segur ja coneixeu, desprès de molt anys al capdavant de l’entitat la expresidenta Sra. Carme Capdet va presentar al final de l’any passat la seva dimissió irrevocable tal com ella mateixa va explicar a una carta adreçada a tots els socis.

La nostra demarcació vol aprofitar la oportunitat que ens dona el noticies per expressar-nos i agrair a la expresidenta Sra. Carme Capdet tota la dedicació i entusiasme que ha mostra envers a l’entitat tot i que de vegades les situacions no han estat fàcils de tirar endavant. També expressa al nou president Sr. Joan Jarque el nostre compromís, col·laboració i empatia cap les noves iniciatives que la nova junta pugui posar en marxa per això li desitgem molta sort i els màxims d’encerts al capdavant de l’entitat.

Ja tenim aquí la primavera, sembla que fa molt poc temps que anunciàvem que el càmping triat per la acampada de primavera “Memorial Gregori Ayerbe” seria al càmping Vilanova Park, doncs d’això ja fa una any. I ara per segona vegada consecutiva tornem al càmping per fer l’edició d’enguany. Aquesta edició es la mes repartida de totes les fetes fins ara amb el nombre major de socis que participen a l’acampada de primavera “Memorial Gregori Ayerbe” on hi han les activitats i altres socis que s’han acollit a alguna de les propostes de càmpings per aquesta primavera però a diferencia de l’acampada, en aquests càmpings no s’organitza cap activitat per part de la nostra demarcació.

Com sempre dir-vos i recordar-vos que la nostra demarcació esta oberta a escoltar-vos, per tant, no dubteu a explicar quines son les vostres inquietuds, propostes o quelcom que no us agrada per tal de millorar i prendre les decisions sen coneixedors dels vostres comentaris.

Desitgem que aquesta primavera vingui plena de sol i alegria per gaudir en companyia de la nostra gent més propera.

Salut i força càmping.

U.C.C. CARAVANING CLUB DEL TARRAGONA

@mail: ucc.cctarragona@gmail.com
Telèfon: 649.894.731

Dimecres de 19h a 21h

Hola a tots!

Ja tenim aquí las noves acampades de la primavera, com ja se sap al càmping Las Palmeras no es fa cap activitat però per això no vol dir que no podem gaudir d`una bona acampada i gaudir de las nostres platjes de la Costa Daurada.

Per altra banda, dir que ja estem instal·lats al càmping Santa Eulalia i esperem gaudir d`una primavera amb les diferents activitats programades, sortides en bici, torneigs de pàdel i petanca i excursions per la platja o per la muntanya, sempre amb molt bona companyia i si el temps ens deixa gaudir.

Bona Primavera a tothom!

Seccions

SECCIÓ D’AUTOCARAVANES

Amants de les quatre rodes sense límits ni estacionalitats

Per el mes d’abril, ocupada la primera quinzena per la Setmana Santa i tot el que l’envolta, hem preparat una trobada de 4 dies, aprofitant que el dia 1 de maig és dilluns. Per tant, els dies 28 d’abril a 1 de maig anirem a Figuerola d’Orcau, al Pallars Jussà, on visitarem el museu de la Conca Dellà a Isona, uns emplaçaments del Cretaci, i pujarem al Castell de Mur.

Pel maig, els dies 19, 20 i 21, ens trobarem a Ponts, amb dues visites culturals, i acte seguit ens traslladarem a Artesa de Segre per celebrar el dinar del 30 aniversari.

Això és el que tenim, per ara, estigueu atents a la web, al correu i al WhatsApp per tenir informació en temps real.

Mobirise Website Builder

MOTOCLUB

Amants de les dues rodes rodant i gaudint de bons tiberis

Bon dia Motards!

En aquest moments aquesta secció està aturada, ja us informarem de propers esdeveniments. De tota manera,  tothom que estigui en el grup de whatssap de "Sortides Motoclub", estarà informat ja que per aquest canal es penjaran les sortides a realitzar i s'enviaran els formularis d'assistència i també a les nostres xarxes socials.

Gràcies a tots!

Mobirise Website Builder

SECIÓ EXCURSIONISTA

Amants de la natura i el paissatges amb bona companyia

Salutacions a tots, hem començat l'any amb una excursió amb unes espectaculars vistes de la Costa Brava i on hem recuperat l'assistència de força companys, cosa que m'alegra molt. Espero que es mantingui aquesta afluència per poder gaudir la companyia de tots. 

La secció excursionista som un grup que gaudim de la natura i que ens agrada caminar, acostumem a fer una excursió mensual. Estem oberts a tothom que tingui aquesta afició, l’única cosa que demanem és estar federat. Si no és el cas, es pot fer una llicencia temporal, avisant amb antelació. Informació sobre la llicencia de 2023

Enguany, les sortides previstes pel 2023 són:

14 de Gener: Camí de Ronda Tamariu - Aiguablava
11 de Febrer: Sant Pere de Falgars
24, 25 i 26 de Març: Raquetes de Neu (Os de Civís)
15 d’Abril: Ruta Megalítica de Capmany
13 de Maig: Rocabruna - Beget
10 de Juny: Riera de Mergançol
8 de Juliol: Costabona - Fonts del Tech
15, 16 i 17 de Setembre: 34è Aniversari (Horta de Sant Joan)
14 Octubre: Salt del Portuguès
11 Novembre: Fonts de Sant Antoni - Bac del Covilar (Sant Joan de les Abadesses)
16 de Desembre: Dinar de Nadal, lloc a determinar.

Salut i muntanya.

Recordeu que ara ja tornem a fer la reunió presencial prèvia a l’excursió, els dimecres a les 19:30h. Per més informació podeu consultar el blog de la "Secció Excursionista"

Links a les seves webs

Autocaravanes UCC

Motoclub
UCC

Secció Excursionista

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.