Unió Caravanista de Catalunya


La UCC no només és un grup de gent amb caravana, hi ha també seccions d'autocaravanes, excursionisme, ciclisme, motos, i no només a Barcelona, també ens trobaràs al Bages i a Tarragona.

Demarcacions

bagesucc

U.C.C. CARAVANING CLUB DEL BAGES

@mail: ucc.ccbages@gmail.com
Telèfon: 649.599.116

Estem a les portes de les vacances per a molts de nosaltres el que vol dir que l’acampada de la primavera ja esta a la seva recta final. L’edició d’enguany ha estat possiblement, de totes les acampades viscudes fins ara, les més calorosa i des de el primer cap de setmana que vàrem començar la piscina o piscines ja eren obertes. Així que els més atrevits, com sempre el jovent de l’acampada, van gaudir del primer bany.

Tot i el bon temps i la calor durant l’acampada no es va començar de la millor manera desitjada perquè en el darrer moment vàrem tenir diverses baixes per malaltia, així que ni el soci malat ni la seva colla van han assistit. Des de la junta volem desitjar una ràpida recuperació a tots ells en especial al Pere que es membre actual de la junta i un valor molt important dins de la historia de la nostra demarcació. Tot i les baixes de darrera hora s’ha mantingut el nombre de socis participants amb la participació de nous socis joves amb nens vinguts per primera vegada a la nostra acampada de primavera el que ens fa estar molt contents. Esperem que estiguin gaudint l’acampada.

No acabaré aquest escrit sense recordar-vos dues coses, primer que a l’acampada de tardor repetirem al càmping Pirinenc com les darreres edicions amb el desig de que les pluges tornin i els bolets sigui un motiu d’entreteniment els cap de setmana i segon, que la nostra demarcació esta oberta a escoltar-vos, per tant, no perdeu l’oportunitat de quan us creueu amb nosaltres fer-nos saber quines son les vostres inquietuds, propostes o quelcom que no us agrada per tal de millorar i prendre les decisions sen coneixedors dels vostres comentaris.

Salut i força càmping.

tarragonaucc

U.C.C. CARAVANING CLUB DE TARRAGONA

@mail: ucc.cctarragona@gmail.com
Telèfon: 649.894.731

Dimecres de 19h a 21h

Hola a tothom des de la Costa Daurada saludem, com s'ha fet des dels antic romans, ja estem immers en la acampades de primavera, dir -vos que aquí a Tarragona s'estan realitzant aquest mes de juny unes jornades de TARRACO VIVA molt maques per visitar amb moltes activitats com lluita de gladiadors, teatre romà, cuina romana, jocs de l’època, etc.

Posat al dia, dir-vos que aquí al càmping Santa Eulalia, ja estem realitzant diferents activitats com ara una paella popular, en la que van participar les 50 caravanes instal·lades, també hem fet la festa infantil amb rua de cap grossos, pinta cares, batculades, xocolata amb coca, un torneig típic de pàdel, petanca, sortida amb bicicletes infantil i adulta i la nostra festa temàtica aquest any WESTER, amb sopar de hamburguesa i barra lliure de cervesa (amb moderació).

Res mes a dir-vos esperar que tinguem un bon juny per acabar la nostre acampada i gaudir de unes bones vacances amb el hobby que mes ens agradi. 

Seccions

autocvucc

SECCIÓ D’AUTOCARAVANES

Amants de les quatre rodes sense límits ni estacionalitats

Qui més qui menys, estarà en plenes vacances o preparant-les per agost, però no per això estem aturats preparant sortides. Tenim una previsió del que farem durant el darrer quadrimestre de l’any, però ho hem de treballar per anar tancant les trobades. Això es orientatiu, el programa real el veureu a la web i per mitjà dels correus i watssapps.

Per setembre, els dies 15-16 i 17 anirem a Collbató.
Els dies 13, 14 i 15 d’octubre, a la Pobla de l’Illet i Castellar d N’Hug.
Del 27 d’octubre a l’1 de novembre, castanyada a Isona, i extensió a determinar.
Els dies 24, 25 i 26 de novembre, preveiem celebrar el Dinar de Nadal, a Santes Creus.

Esperem i desitgem passeu un bon estiu, no patiu massa amb la calor i ens tornarem a veure a setembre.

motoclubucc

MOTOCLUB

Amants de les dues rodes rodant i gaudint de bons tiberis

Bon dia Motards!

En aquest moments aquesta secció està aturada, ja us informarem de propers esdeveniments. De tota manera,  tothom que estigui en el grup de whatssap de "Sortides Motoclub", estarà informat ja que per aquest canal es penjaran les sortides a realitzar i s'enviaran els formularis d'assistència i també a les nostres xarxes socials.

Gràcies a tots!

excursionistaucc

SECCIÓ EXCURSIONISTA

Amants de la natura i el paissatges amb bona companyia

La secció excursionista som un grup que gaudim de la natura i que ens agrada caminar, acostumem a fer una excursió mensual. Estem oberts a tothom que tingui aquesta afició, l’única cosa que demanem és estar federat. Si no és el cas, es pot fer una llicencia temporal avisant amb antelació.

S’acosta l’estiu i el bon temps, preparem sortides on ens puguem remullar, si la sequera ho permet. Aquesta vegada la sortida del mes de Juliol, que acostumem a fer alta muntanya, i que els últims anys la fèiem en estada de 2 dies, aquest any serà anar i tornar al mateix dia i es farà en el Pirineu Oriental. També ja preparem el 34è Aniversari de la secció, enguany anirem cap a la Terra Alta.

Hem fet diverses excursions ja aquest any, como van ser:

- 14 de Gener: Camí de Ronda Tamariu - Aiguablava (Baix Empordà).
- 11 de Febrer: Sant Pere de Falgars - Hostalets d'en Bas - Sant Miquel de Castelló (Garrotxa).
- 24, 25 i 26 de Març: Sortida de raquetes de neu (Os de Civís).
- 15 d’Abril: Ruta megalítica de Capmany (Alt Empordà).

Enguany, les sortides que ens resten pel 2023 són:

- 10 de Juny: Rocabruna – Beget (Alta Garrotxa).
- 8 de Juliol: Costabona - Fonts del Tech (Ripollès).
- 15, 16 i 17 Setembre: 34è Aniversari a Horta de Sant Joan (Terra Alta).
- 14 Octubre: Salt del Portuguès (Les planes d’Hostoles).
- 11 Novembre: Fonts de Sant Antoni - Bac del Covilar (Sant Joan de les Abadesses).
 -16 de Desembre: Dinar de Nadal, lloc a determinar.

Recordeu que ara ja tornem a fer la reunió presencial prèvia a l’excursió, els dimecres a les 19:30h. Per més informació podeu consultar el blog de la "Secció Excursionista"

Salut i muntanya.

Links a les seves webs

Autocaravanes UCC

Motoclub
UCC

Secció Excursionista

UNIO CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h

© Copyright 2023 UCC. All Rights Reserved.

Created with ‌

HTML Website Builder