Unió Caravanista de Catalunya

Demarcacions i Seccions

Demarcacions

bagesucc

U.C.C. CARAVANING CLUB DEL BÀGES

@mail: ucc.ccbages@gmail.com
Telèfon: 649.599.116

Tots pensàvem que aquest any l’acampada de primavera seria molt llarga per que la setmana santa arriba molt aviat i a finals de Març ja érem instal·lats al càmping, però el temps passa volant i ara ja estem pensant en les vacances d’estiu.

M’agradaria destacar la bona acollida de la sortida que va tenir la visita a la factoria de Xocolates Simon Coll, a Sant Sadurní d’Anoia, on vàrem descobrir els orígens i l’historia del cacau. Fins al darrer moment es van anar ampliant el nombre de socis participants. També vàrem descobrir quins son els socis més llaminers de l’acampada amb el tastet de les diferents tipus de xocolates segons les seves fases d’elaboració.

Ara ja estem preparant la acampada de tardor, en el moment d’escriure aquest article encara no estem en disposició de confirmar-ho oficialment per que encara no esta tancat l’acord amb el càmping, però si tot es confirma, repetirem l’acampada de tardor una vegada més al càmping Pirinenc.

I per acabar, segur que tots esteu al cas, però recordeu, els que participeu a l’acampada de primavera de la nostra demarcació al càmping Vilanova Park, que la setmana de Sant Joan està totalment inclosa, o sigui, si esteu jubilats o us podeu agafar uns dies de vacances i teniu ganes de passar una setmana tranquil.la amb la família, és el moment d’aprofitar-ho.

Salut i força càmping. 

tarragonaucc

U.C.C. CARAVANING CLUB DE TARRAGONA

@mail: ucc.cctarragona@gmail.com
Telèfon: 649.894.731

Dimecres de 19h a 21h
instagram: @ucc.tarragona

Hola a tots i totes,

Ja estem entrats a la primavera, com sempre gaudint de la nostra acampada i del bon temps. Dir-vos que ja estem a punt de fer la festa temàtica, aquest any “Festa de l’Imperi Romà” i gaudirem d’un bon sopar d’entrepans de calamars a la romana i ballaruc a fins altes hores de la nit.

També dir-vos que hem fet la festa infantil amb els cap-grossos, gegants, jocs infantils, pinta-cares, partits de futbol, pàdel i berenar de coca amb xocolata. A més, també hem fet un dinar de germanor amb el plat fort de Paella, unes sortides amb bicicleta tant diürna com nocturna, torneig de pàdel, petanca i tant mateix acabarem l`acampada amb la revetlla de Sant Joan i sorteig de regals.

Res més a dir, esperem que tots esteu gaudint de l’acampada i ens tornarem retrobar a la tardor.

Bones vacances a tothom. 

Seccions

GrupVeterans

GRUP DE VETERANS

El grup més mogut i més longeu

Benvolguts Veterans,

El Grup de Veterans ens seguim comunicant a través de whatsapp, telèfon i correu electrònic, a més a més de les publicacions al Noticies.

La participació a l'Acampada Nacional CATALUNYA 2024 a Saldes serà els caps de setmana del 5 al 7 i del 12 al 14 de Juliol 2024, i tindrà lloc al Camping de la ACB a Saldes (42.227,1.739), província de Barcelona. El preu d'inscripció serà 120€ per dos persones adultes, més activitats. Els Veterans que es vulguin quedar tota hauran de pagas 50€ més .

Les inscripcions i el pagament s'han de fer a través del nostre Club abans del 5 de Juny 2024.

Desitgem que els amics caravanistes del Club que es vagin jubilant, s’animin a viatjar amb nosaltres. Si voleu contactar, podeu fer-ho a través del Club o directament al mòbil 625.33.33.37.

Recordem que per sortir amb el Grup de Veterans, cal tenir la caravana degudament assegurada així com el carnet de la FICC al corrent i signat.

FICCFECCfest

F.I.C.C.

Federació Internacional de Camping i Caravaning

L'ACAMPADA CATALANA a Saldes estarà organitzada per la Federació Catalana de Club Campistes (FCCC) i es farà al Càmping de Saldes, els caps de setmana del 5-7 i 12-14 de juliol.

El full per apuntar-se el teniu a la secció d'Acampades. L'últim dia per fer la inscripció és el 05/06/2024.

A mida que anem rebent més informació la tindreu a la vostra disposició. Per a qualsevol consulta podeu contactar amb les nostre oficines al telèfon 93.245.05.00. 

autocvucc

SECCIÓ D’AUTOCARAVANES

Amants de les quatre rodes sense límits ni estacionalitats

Companys, un cop feta ja la darrera trobada abans de l'estiu, la del mes de maig, ens acomiadem fins setembre, mes per el que estem preparant una sortida al Pallars, partint de La Pobla de Segur. Encara estem treballant, i serà pels dies 20, 21 i 22, amb opció a ampliar-ho fins el 24.

Bon estiu i guariu-vos de la calor. 

motoclubucc

MOTOCLUB

Amants de les dues rodes rodant i gaudint de bons tiberis

ÚLTIMA SORTIDA: MONTSANT (Cova de Sta. Llúcia)

Bon dia Motards!

El mes de març vam fer la sortida a Sant Pere de Rodes i va anar molt bé i al maig una sortida al Montsant, Cova de Santa Llucia (Priorat) i ja la propera serà pel mes de Setembre/Octubre.

De tota manera, tothom que estigui en el grup de whatssap de "Sortides Motoclub", estarà informat dia a dia ja que per aquest canal es penjaran les sortides a realitzar i s'enviaran els formularis d'assistència. També ho tindreu a la web i a les nostres xarxes socials.

Gas!!!

excursionistaucc

SECCIÓ EXCURSIONISTA

Amants de la natura i el paissatges amb bona companyia

Salutacions a tots/totes!!

La secció excursionista som un grup que gaudim de la natura i que ens agrada caminar, per això acostumem a fer una excursió mensual. Estem oberts a tothom que tingui aquesta afició, l'única cosa que demanem és estar federat. Si no és el cas, es pot fer una llicencia temporal avisant amb antelació.

Ja ens hem polit la meitat de l'any i encarem el bon temps. Em plau que ens les últimes excursions haguem recuperat el número de participants en les sortides, potser degut a que ara us donem dues opcions de sortida segons les possibilitats de cadascú. S'ha de tenir en compte que moltes vegades voler no és sinònim de poder. Oferim aquestes dues opcions per tal que cada grup vagi a un ritme de marxa semblant i d'aquesta manera ningú vagi per sobre de les seves capacitats.

Les properes sortides són:

- 15 de Juny: Coves de Vallabriga, Llanars (Ripollès).
- 19,20 i 21 de Juliol: Estanys de Mulleres (Vall d'Aran).
- 13,14 i 15 de Setembre: Celebració del 35è Aniversari de la secció a Arnes.

Recordeu que ara ja tornem a fer la reunió presencial prèvia a l’excursió, els dimecres a les 19:30h. Per més informació podeu consultar el blog de la "Secció Excursionista"

Salut i Muntanya!!!!

UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA

C/Aragó 416, 1er 3a
08013 Barcelona

Telèfon

93.245.05.00
dilluns, dimecres i dijous de 12h a 20h
dimarts i divendres de 10h a 14h


© Copyright 2024 UCC. All Rights Reserved.

Website Building Software