UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA OCTUBRE 2019 informació secretaría GUIES DE CÀMPING 2019 Us comuniquem que ja tenim les guies de càmping 2018. Podeu passar a recollir-la pel club, al preu especial per al soci de 4,50€.  VAYACAMPING Vayacamping Club ens ofereix una targeta gratuïta, amb la que ens faran descomptes a càmpings, parcs de vacances i establiments del sector. La podeu demanar en donar-vos d’alta a www.vayacamping.net/club i us l’envien a casa.  EL NOTÍCIES A LA WEB Us recordem que a la Web del Club a més d’haver-hi el Notícies actualitzat a primers de cada més, podeu trobar a l’apartat “ÚLTIMA HORA”, aquelles notícies que considerem importants i que es produeixen entre l’edició d’un “Notícies” i el següent.    MINI-GUIES DE COMARQUES DE CATALUNYA A les Web : www.vegueries.com – www.rutescatalunya.com Trobareu gratuïtament unes Mini-Guies amb els indrets d'interès més destacats, les rutes i visites imprescindibles, gastronomia típica, festes populars i adreces útils. També contenen mapes turístics visuals de gran qualitat i algunes fotografies. Tot per a fer més fàcil una visita a fons per les comarques de Catalunya. REVISTA CAMPIREPORT Us recordem que si voleu rebre la revista de càmping CAMPIREPORT al vostre correu electrònic, Només cal que ens comuniqueu el vostre e-mail a: ucc@uccat.com i us l’enviarem  PAGAMENTS Qualsevol soci que faci algun pagament al nostre Club fent un ingrés o transferènca al nostre compte de "la Caixa" ES42 2100 3549 1725 0000 1388 o be mitjançant el sistema de pagament per caixer automàtic de "la Caixa"sota el codi 0239442 Ingrés caixer la Caixa, en el moment de fer l'operació haurà de fer constar :   				el num de soci   				el nom complert   				el concepte detallat que correspongui: pàrquing, acampada, etc. Per altra banda convé ens enviï el comprovant de l'ingrés al nostre Fax 93 265 04 19 ó si ho prefereix per correu electrònic ucc@uccat.com. De no tenir fax ni correu electrònic, ens ho pot dir al Tel. 93 245 05 00.   CARNET INTERNACIONAL DE CÀMPING I CARAVANING Enviarem aquest carnet junt al carnet de soci de l'any a tots els socis que ens el demanin i que desitgem siguin la majoria. Aquest carnet a més de ser un document de campista per presentar a arreu, cobreix una assegurança de responsabilitat civil a tercers pels danys que es pugui fer amb material d'acampada. Tenim al Club el reglament per al que li pugui interessar. fent arribar aquest imprès de sol·licitut de CCI al club Aragó 416 1r.3a 08013  Barcelona  Telèfon : 93 245 05 00 Fax: 93 265 04 19 Horari d'oficina (excepte festes i vigílies)    Dilluns Dimecres i Dijous de 17 a 20 h                                     Dimarts i Dijous de 10 a 14 h E-Mail : ucc@uccat.com  Càmping Freixa Telèfon i Fax : 93 836 27 99
La companyia Grimaldi Lines aplica el 20% de descompte a les autocaravanes, fins a 9 metres, + un 10% de descompte per ser soci, en cabina (excepte taxes), apart de les tarifes Superfamily&Friends, actives al moment de la reserva, per a la línia Porto Torres – Barcelona, i viceversa, i Barcelona – Civitaveccia i viceversa. Oferta per a les sortides de dilluns a dijous. Reserves a l’oficina de Grimaldi, amb el Carnet Internacional de Càmping: Port de Barcelona, Moll de la Costa, Edif. GTB Tel. 93 502 04 00. 
© Copyrigth Unió Caravanista de Catalunya 2019 Inici    Inici Informació general Informació general Demarcacions Demarcacions Seccions Seccions Acampades Acampades Càmping FREIXA Càmping FREIXA Interclubs Interclubs Ofertes Ofertes VIATGES VIATGES Enllaços Enllaços Durant les dates del Caravaning les oficines del carrer d’Aragó romandran tancades, per qualsevol urgència us podreu posar en contacte al número 638 372 357.
(aqui hi va el títol de la pàgina) HOME - UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA