UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA JULIOL · SETEMBRE 2020 informació secretaría Aragó 416 1r.3a 08013  Barcelona  Telèfon : 93 245 05 00 Fax: 93 265 04 19 Horari d'oficina (excepte festes i vigílies)    Dilluns Dimecres i Dijous de 17 a 20 h                                     Dimarts i Dijous de 10 a 14 h E-Mail : ucc@uccat.com  Càmping Freixa Telèfon i Fax : 93 836 27 99
La companyia Grimaldi Lines aplica el 20% de descompte a les autocaravanes, fins a 9 metres, + un 10% de descompte per ser soci, en cabina (excepte taxes), apart de les tarifes Superfamily&Friends, actives al moment de la reserva, per a la línia Porto Torres – Barcelona, i viceversa, i Barcelona – Civitaveccia i viceversa. Oferta per a les sortides de dilluns a dijous. Reserves a l’oficina de Grimaldi, amb el Carnet Internacional de Càmping: Port de Barcelona, Moll de la Costa, Edif. GTB Tel. 93 502 04 00. 
© Copyrigth Unió Caravanista de Catalunya 2020
CARNET INTERNACIONAL DE CÀMPING I CARAVANING Enviarem aquest carnet junt al carnet de soci de l'any a tots els socis que ens el demanin i que desitgem siguin la majoria. Aquest carnet a més de ser un document de campista per presentar a arreu, cobreix una assegurança de responsabilitat civil a tercers pels danys que es pugui fer amb material d'acampada. Tenim al Club el reglament per al que li pugui interessar. fent arribar aquest imprès de sol·licitut de CCI al club
PAGAMENTS Qualsevol soci que faci algun pagament al nostre Club fent un ingrés o transferènca al nostre compte de "la Caixa" ES42 2100 3549 1725 0000 1388 o be mitjançant el sistema de pagament per caixer automàtic de "la Caixa"sota el codi 0239442 Ingrés caixer la Caixa, en el moment de fer l'operació haurà de fer constar :     el num de soci     el nom complert     el concepte detallat que correspongui: pàrquing, acampada, etc. Per altra banda convé ens enviï el comprovant de l'ingrés al nostre Fax 93 265 04 19 ó si ho prefereix per correu electrònic ucc@uccat.com. De no tenir fax ni correu electrònic, ens ho pot dir al Tel. 93 245 05 00.
REVISTA CAMPIREPORT Us recordem que si voleu rebre la revista de càmping CAMPIREPORT al vostre correu electrònic, Només cal que ens comuniqueu el vostre e-mail a: ucc@uccat.com  i us l’enviarem
MINI-GUIES DE COMARQUES DE CATALUNYA A les Web : www.vegueries.com – www.rutescatalunya.com Trobareu gratuïtament unes Mini-Guies amb els indrets d'interès més destacats, les rutes i visites imprescindibles, gastronomia típica, festes populars i adreces útils. També contenen mapes turístics visuals de gran qualitat i algunes fotografies. Tot per a fer més fàcil una visita a fons per les comarques de Catalunya.
EL NOTÍCIES A LA WEB Us recordem que a la Web del Club a més d’haver-hi el Notícies actualitzat a primers de cada més, podeu trobar a l’apartat “ÚLTIMA HORA”, aquelles notícies que considerem importants i que es produeixen entre l’edició d’un Notícies” i el següent.
VAYACAMPING Vayacamping Club  ens ofereix una targeta gratuïta, amb la que ens faran descomptes a càmpings, parcs de vacances i establiments del sector. La  podeu demanar en donar-vos d’alta a www.vayacamping.net/club i us l’envien a casa.  
GUIES DE CÀMPING 2019 Us comuniquem que ja tenim les guies de càmping 2019. Podeu passar a recollir-la pel club, al preu especial per al soci de 4,50€.
Inici    Inici Informació general Informació general Demarcacions Demarcacions Seccions Seccions Acampades Acampades Càmping FREIXA Càmping FREIXA Interclubs Interclubs Ofertes Ofertes VIATGES VIATGES Enllaços Enllaços
Hem de lamentar la defunció dels següents socis i familiars, donem el més sentit condol al seus familiars. José Ignacio Villar Bernal, soci núm. 7.432. (A.C.S.) José Luis Sarria Lara, soci núm. 6.474 (A.C.S.) Mare del soci i President de la demarcació del Valles Albert Cabanyes Saques, soci núm. 8.342 (A.C.S.). Julian Retortillo Jiménez, sogre del soci núm. 13085 membre de la Junta Directiva (A.C.S.). Jaume Ortiz Quer, soci núm. 1719, col·laborador durant molts anys (A.C.S.) Guillermo Otero Villares, soci núm. 267 (A.C.S.). Gregori Ayerbe Coma, ha mort als 75 anys. Sòci del Club des de l’any 1976. Fundador, i membre de la junta, de la UCC-CCManresa. Sots-President de la UCC, a més de cap d’acampada. Rebeu també el nostre més sentit condol a tots els que heu perdut algun familiar o amic.
Necrològiques
(aqui hi va el títol de la pàgina) HOME - UNIÓ CARAVANISTA DE CATALUNYA